JUGA I GUANYA AMB LA REPERA

 

Regal de Nadal Repera

 

LA IMPORTÀNCIA DE LA FRUITA A LA DIETA DE LES PERSONES

Amb el joc educatiu de «LA REPERA» podràs descobrir el meravellós món de les fruites i la relació que tenen amb la nostra salut.

Aprendràs: curiositats, varietats, temporalitat de consum, com trobar-la al mercat, propietats nutricionals i molt més. A més ho faràs d’una forma divertida amb proves com ballar, fer malabars, etc.

Des de fa milions d’anys les persones han incorporat LES FRUITES al seu sistema d’alimentació com component essencial per la salut, per tal d’enfortir el sistema immunològic. Les fruites a part d’aportar hidrats de carboni, vitamines i minerals formen part de la prevenció de malalties com el càncer, al·lèrgies, hipertensió, diabetis i altres. Per tant amb aquest joc no només s’aprèn com menjar-les sinó també com podem treure profit en l’àmbit de la salut.

Testimoni del creador del joc

Dos regals

1 .- Un joc de les parelles. Hauràs d’unir cada fruita amb la seva mascota fins arribar a 20 parelles. Guanya el que més formi.

2.- Un cop facis la comanda, t’enviarem un PDF amb molta informació de les fruites i receptes.

Com ho compraré?

El producte un cop abonat l’import el rebràs a l’adreça que has indicat en un plaç de 24/48 hores.

El mitjà que hem triat per l’enviament és MRW. amb un cost de 2,90€ Per compres superiors a 50€ els ports seran gratuIts.

Tots els enviaments es registren abans de les 16 hores, per tant tota comanda posterior es gestionarà al dia següent.

En el cas que el producte arribi trencat o defectuòs caldrà fer una foto del producte en presència del repartidor i rebutjar la mercaderia. En aquell moment s’enviarà de nou un altre producte nou.

El producte no es pot tornar si ha estat obert o utilitzat.

Si el paquet no ha estat obert es disposa de 14 dies per tornar-lo. Només s’abonarà l’import del producte, les despeses de retorn aniran a càrrec del client.

Per qualsevol aclariment ens poden enviar un mail a info@nutrigame.es

 

¡Hola! Bienvenidos al espacio Nutrigame. Un espacio pensado para que encontréis respuestas a vuestras dudas sobre la nutrición y los alimentos.

La nutrición por el conocimiento: si sabes para qué sirve un alimento harás un uso más razonable.

Últimos tweets

COPY: Idees i Projectes 2016 - info@nutrigame.es - Tel +34 644 91 44 37 - Política de cookies - Aviso Legal - Política de devolución