JUGA I GUANYA AMB LA REPERA

 

Regal de Nadal Repera

 

LA IMPORTÀNCIA DE LA FRUITA A LA DIETA DE LES PERSONES

Amb el joc educatiu de “LA REPERA” podràs descobrir el meravellós món de les fruites i la relació que tenen amb la nostra salut.

Aprendràs: curiositats, varietats, temporalitat de consum, com trobar-la al mercat, propietats nutricionals i molt més. A més ho faràs d’una forma divertida amb proves com ballar, fer malabars, etc.

joc repera

Des de fa milions d’anys les persones han incorporat LES FRUITES al seu sistema d’alimentació com component essencial per la salut per tal d’enfortir el sistema immunològic. Les fruites a part d’aportar hidrats de carboni, vitamines i minerals formen part de la prevenció de malalties com el càncer, al·lèrgies, hipertensió, diabetis i altres. Per tant amb aquest joc no només s’aprèn com menjar-les sinó també com podem treure profit en l’àmbit de la salut.

Com es juga?

juego repera

Fruta

 

El joc serveix per anar introduint la fruita en la dieta dels nens. Consisteix en ficar fruita a bocins petits de la que li agrada i barrejar-la amb la que volem introduir. D’aquesta manera el nen s’acostuma a nous sabors i textures en un ambient de joc. Aquest sistema està testat amb 200 nens.

El joc es desenvolupa en un taulell on surten les fruites en forma de mascota. La dinàmica del joc és com a l’Oca i en cada casella ens tocarà fer alguna cosa com: ficar-te un nas de pallasso i fer malabars, ballar, o córrer al voltant de la taula, cantar, etc. fins aconseguir guanyar la partida.

Com es presenta el joc?

El joc es presenta en caixa de fusta amb tapa corredissa. i conté:

Un taulell a color – Un manual d’instruccions – Un nas de pallasso – Tres pilotes per fer malabars – 4 fitxes i un dau – 40 fitxes educatives, que ens serviran per aprendre el meravellós món de la fruita.

Muntatge fitxes

 

Testimoni del creador del joc

Dos regals

1 .- Un joc de les parelles. Hauràs d’unir cada fruita amb la seva mascota fins arribar a 20 parelles. Guanya el que més formi.

2.- Un cop facis la comanda, t’enviarem un PDF amb molta informació de les fruites i receptes.

 

Com ho compraré?

Hem escollit el sistema que ofereix PAYPAL per la seva seguretat i facilitat. Has de consultar el manual que hem fet amb les pantalles que et trobaràs al fer click en “Añadir al carro”. MANUAL PAGAMENT
¡Hola! Bienvenidos al espacio Nutrigame. Un espacio pensado para que encontréis respuestas a vuestras dudas sobre la nutrición y los alimentos.

La nutrición por el conocimiento: si sabes para qué sirve un alimento harás un uso más razonable.

Últimos tweets

COPY: Idees i Projectes 2016 - info@nutrigame.es - Tel +34 644 91 44 37 - Política de cookies